lørdag 9. august 2014

PROJECT LIFE - UKE 12 - #DEL 1

I uke 12 skjedde det utrolig masse kjekt som jeg måtte forevige, som den scrappemammaen som jeg er ;) Derfor blir denne uken vist til dere i 3 del.
Dette er del 1, del 2 kommer 9. september og del 3 kommer 9 oktober. 
Jeg har brukt to DESIGN A sider fra PROJECT LIFE til å ha bildene og PL-kortene mine i. Dette er ett format jeg er helt forelsket i 

 Ofte tar jeg utgangspunkt i fargene på bildene mine når jeg velger ut PL-kort og pynt. Ofte skjer det helt ubevist, og jeg ser det ikke før etterpå. Men jeg føler det gir mer helhet til sidene mine, og at der fremhever bildene mine. Siden PL-kortene og pynten i seg selv ikke blir blikkfanget, men bildene.
PL-kortene jeg har brukt på denne siden kommer fra core kitene MIDNIGHT EDITION og HONEY. Kortet nede til høyre på siden er mønsterark fra SIMPLE STORIES som jeg har skjært til i 4x6". Jeg brukte hjørne punchen fra Project Life til å lage runde hjørner. PL-Siden har jeg pyntet enkelt med stickers fra SN@P serien til Simple Stories, chipboard hjerte fra Wycinanka som forhandles hos Kreativ Scrapping, rollerstamp, og stempler fra Ali Edwards.
 Her har jeg brukt PL kort fra core kitet SUNSHINE og det PL-kortet som jeg har pyntet med buttons, stickers og WOOD VENEER er et mønsterark jeg har skjært til i 3x4". Denne siden er: To be continued, så følg med 9. September.
Jeg håper du fikk litt inspirasjon til å være kreativ.
Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake :) 

1 kommentar:

  1. Denne var flott, gleder meg til fortsettelsen :)Helt herlige de bildene av gutten din :) Behagelige farger og fin pynt.

    SvarSlett

You might also like:

Related Posts with Thumbnails