onsdag 9. september 2015

PROJECT LIFE - UKE 25, DEL 3

Heisann alle sammen :)

Endelig er det tid for litt mer lommescrapping inspirasjon på KS bloggen.
Det har kommet mange lekre nyheter til lommescrapping i løpet av året, og stadig kommer det flere herlige produkter til denne fantastiske måten å drive med scrapping på. Det er veldig gøy at det satses så masse på lommescrapping.

Lurer du på om lommescrapping passer for deg og hva lommescrapping er? Da kan vi i designteamet fortelle at lommescrapping passer for ALLE :) Det er nemlig du selv som bestemmer hvor enkelt eller avansert du vil gjøre lommescrappingen din, og enkel sider ble like nydelige, tøffe, stilige, søte og herlige som mer avanserte sider. Lommescrapping er å sette bilder i system på en måte som gir deg rom til å ha med mange bilder og masse tekst, og du får dokumentert/fortalt mer fra hverdagen din eller enkelt hendelser enn man gjerne gjør på layouts. 

Her kan du se hvordan jeg har laget mine PL sider denne gangen: 


Dette er den tredje og siste delen av uke 25. De ukene hvor det skjer mye deler jeg opp annerledes enn til vanlig. For meg er det viktigere å få med alle de bildene og den teksten jeg ønsker enn at en uke alltid skal gå over en dobbelt side. Del 1 kan du se her og del 2 kan du se her


Til å lage denne doble PL-siden har jeg brukt en A -design lomme og en H-design lomme fra Project Life. Videre valgte jeg ut de PL-kortene jeg ønsket å bruke. Noen av kortene er fra Core kitet Midnight Edition og noen er mønsterark fra American Craft som jeg har kuttet til selv. På alle kortene og bildene har jeg lekt meg med ulike medium. Først grunnet jeg kortene med clear gesso, og bildene grunnet jeg med hvit dabber. Så påførte jeg Distress paint i fargen Mustard Seed både på kortene og bildene, før jeg splæsjet rundt med Distress paint i fargen Black Soot. Tilslutt valgte jeg meg ut en stencil jeg selv har kuttet ut med silhouette maskinen min og stencil materiale. Stencilen brukte jeg sammen med embossing paste.  


Til å pyntene sidene mine med har jeg brukt stempel jeg har laget selv med imagepac maskinen min, die-cuts fra Sizzix diesen Note to self som jeg stanset ut i bølgepapp fra Joystickers fra blant annet Simple storiesWood veneer figurerchipboardwashi tapemetallpynt og sytråd. Jeg håper du fikk inspirasjon til å være kreativ.
Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

You might also like:

Related Posts with Thumbnails