mandag 9. februar 2015

PROJECT LIFE - UKE 20

Ny måned betyr mer lommescrapping inspirasjon hos Kreativ Scrapping!
Rundt om på internett ser vi at det er veldig mange som har kastet seg på denne lommescrapping bølgen, og det er utrolig kjekt! Jo flere som driver med lommescrapping jo mer inspirasjon er det å hente ♥

Denne gangen har vi en liten utfordring til dere:

VIS OSS LOMMESCRAPPING SIDER DU SELV ER FORNØYD MED 

Lommescrapping siden kan være ny eller gammel, men den kan ikke være digital.
Du kan delta med 3 bidrag = 3 lodd

Utfordringen varer frem til 05.03 kl 21.00 

Premien er et gavekort på 100 kr fra Kreativ Scrapping


Denne gangen skal jeg vise dere hvordan jeg har "scrappet" mine 17 mai bilder. Jeg er ikke glad i rødt, så fordi om den gjerne hører 17 mai til, så valgte jeg den bort denne gangen. Og jeg tror aldri jeg har vært mer fornøyd med en av mine 17 mai sider :)
 Jeg har brukt PL kort fra corekitet Dreamy, og minikitet polka dot party. Både kort og bilder har jeg pyntet med studio calico sjablongen intertwined circles og embossing paste. Chipboard pilen er fra Wycinanka og den har jeg malt svart med distress paint - black soot. Ellers har jeg pyntet med 17.mai stempel fra Papirdesign og alfastickers. Datoene er stemplet på med PL-datostempel. Lommen jeg har brukt er en Design A lomme. Til denne PL siden har jeg også brukt en Design A lomme. Det er dette formatet jeg liker best. Her har jeg også brukt PL kort fra corekitet Dreamy og polka dot party, men jeg har også brukt kort fra corekitet Blush. PL-kortene har jeg pyntet med intertwined circle sjablongen som jeg brukte på forrige side, og embossing paste. Noen av kortene har jeg i tillegg pyntet med chipboard fra Wycinanka, ulike stemplerwashi tapedotter og wood veneer figurer.
♥♥♥

Jeg gleder meg til å bli inspirert av alt det fine dere lager!
Tusen takk for at du titter og velkommen tilbake ♥ 

2 kommentarer:

 1. Utrolig flotte PL-sider.
  Blir så inspirert av å se hvordan du gjør det.
  Herlig!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Hege :)
   Du lager veldig nydelige PL sider selv :)

   Slett

You might also like:

Related Posts with Thumbnails