tirsdag 7. oktober 2014

EN SKISSE - FLERE SCRAPPERE. UTFORDRING HOS SCRAPPELYST


Tidligere i høst fant SCRAPPELYST - Hege en skisse hun likte godt, og lurte på om vi andre i teamet ville lage noe til skissen. Det er alltid utrolig kjekt å bruke skisser til inspirasjon for det man lager.
Og denne skissen som Hege utfordret oss til å lage noe til, var jo bare utrolig stilig!
Her er mitt bidrag: 


På denne layouten har jeg virkelig lekt meg med maling, glimmermister, distress ink, vann, sjablonger og modeling paste! Det er så kjekt å kunne slå seg løs med ulike typer medium. Øvrige papirer er fra Studio Tekturek, blondeserviett, buttons og dotter er fra Papirdesign, og chipboarden er fra Wycinanka som Global Hobby og Kunst er forhandler for.

♥♥♥

Og NÅ kommer SCRAPPELYST utfordring til dere: scrapp etter skissen vi har brukt, eller en av de andre skissene i Scrappelysts samling av skisser, du kan velge blant både LO-skisser og kort-skisser

Med oss på denne utfordringen har vi fått selveste UHK Gallery.  I samarbeid med dem gir vi vinneren en stor 12"12" arkpakke bestående av arkene i disse herlige seriene; 

♥♥♥
Jeg håper du fikk litt inspirasjon til å være kreativ, og jeg håper det er mange som blir med på SCRAPPELYST utfordringen vår :)
Takk for at du tittet og velkommen tilbake ♥

5 kommentarer:

 1. Nydelig LO , så leken og inspirerende bakgrunn , flotte farger og fint bilde. Klem Synnøve

  SvarSlett
 2. Så utrolig lekker LO, elsker fargene og så flott du har satt det sammen!
  Klem, Bente

  SvarSlett
 3. Denne LOen er bare så lekker! Knallflotte farger som fremhever bildene av en superkul gutt!

  SvarSlett

You might also like:

Related Posts with Thumbnails