mandag 1. juni 2015

EXPLORING

Endelig er sommeren snart her, og vi i Kreativ Scrapping er klar for varme late dager med strålende sol og deilige temperaturer. Med soling, familietid, bading, grilling, ferie og is! Derfor tar vi designteamet ferie frem til 01. August.
Denne månedsutfordringen vil derfor bli stående helt frem til 28.07 kl 21.00


Vi ønsker å se bidrag laget ut i fra våre skisser, husk å skriv i innlegget deres hvilke skisse dere har valgt. Det er lov å vri og vende på skissene, så lenge vi kan gjenkjenne skissene.
Dere kan bidra med så mange prosjekter dere vil, så lenge det er papirprosjekter.Jeg valgte skisse #1 til min layout. Noe av det gøyeste jeg vet er å scrappe etter skisse, det gir utrolig masse inspirasjon, og det er gøy å se hvor mange forskjellige bidrag det kan bli ut av en og samme skisse. På denne layouten har jeg brukt studio calico sjablongen intertwined circles sammen med embossing paste og distress paint i fargen broken china til å lage en litt gøy bakgrunn. Clusteren min har jeg satt sammen av diverse resteark, en kakeserviett, hvit sytråd og litt chipboard. Jeg har pyntet med dotter fra doodlebug, noen stickers og tittelen har jeg kuttet ut med silhouette maskinen min ♥ Til slutt har jeg stemplet på datoen med et datostempel.

1 kommentar:

You might also like:

Related Posts with Thumbnails