mandag 9. november 2015

PROJECT LIFE - UKE 27

Hei og Hopp :)

I dag er vi klar med litt mer lommescrapping inspirasjon på KS bloggen :)
Jeg har laget en gul og grå side med mange små hverdags øyeblikk som jeg vil dele med dere denne gangen ♥

Det jeg liker aller best med lommescrapping er at man får dokumentert mye mer av de små hverdags øyeblikkene. Som oftest er det de store hendelsene i løpet av et år man husker best, men etter jeg begynte med PL har jeg fått dokumentert mange av de små øyeblikkene, og de betyr nesten mer for meg enn de store hendelsene. Uke 27 ble en slik uke med mange små herlige øyeblikk og masse tekst. Noen ganger kan det være utfordrende å sette sammen slike sider for det er ikke så lett å få en fin "flyt" over sidene eller å få de til å harmonere. Mitt tips da er å prøve å sette bilde og PL-kort annen hver så det ikke blir mange bilder eller mange PL-kort/tekst på en plass. 

Jeg har brukt A-design lommer til å lage denne ukens sider. Før jeg tok fatt på 2014 bestemte jeg meg for å holde meg til A-design lommer og H-design lommer. Dette for å gjøre bilde redigering og fremkalling enklere for meg selv. PL-kortene jeg har brukt på denne første siden kommer fra det nye core kitet High Five og Sunshine. For å få kortene og bildene til å passe fint sammen har jeg prøvd å tilføre litt gult og grått på alt. Jeg splæsjet rundt med Dylusions i fargene Slate Grey og Lemon Zest.
For å få farge til å feste seg på bildene kan du enten grunne de med litt gesso eller gjøre slik som jeg, å grunne de med hvit dabber. Når grunningen har tørket tar jeg litt farge på en pensel eller fingeren før jeg gnir det forsiktig over området jeg har grunnet. Pass på å ikke ta på for mye farge om gangen da bildet kan bli ødelagt om det blir for vått. Når fargen har tørket splæsjer jeg rundt med samme farger som på PL-kortene. 

Til å pynte PL-siden har jeg brukt washi tapestempel fra Ali EdwardsWood veneer figurerdato stempel fra Project lifesticker fra Simple storiesRub ons og chipboard fra Wycinanka.
Jeg bruker en 0,3 pen fra Touch til å skrive teksten min med. 


Til denne siden har jeg brukt samme PL-kort som på den første siden. Jeg har tilført PL-kort og bilder på samme måte også. Til å pynte denne siden har jeg brukt Simply you stempel fra Ali EdwardsDIY stickers fra Simple storiesWashi tape, og wood veneer figurerJeg håper du fikk inspirasjon til å være kreativ :)
Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake. 

2 kommentarer:

  1. Fantastisk herlig PL-sider.
    Jeg digger at du har så mye tekst, og måten du får plassert alle kortene på en ryddig måte.
    Herlig fargekombinajson med gult og grått.

    SvarSlett
  2. så flott og tøft med gult , inspirerende .Kjempefin PL side.

    SvarSlett

You might also like:

Related Posts with Thumbnails