mandag 7. juli 2014

En skisse - To layouts

Noen ganger dersom man scrapper sammen med andre, kan det være morsomt å lage seg en liten privat utfordring. Jeg og Linda laget en intern utfordring oss i mellom, som besto i at vi begge skulle scrappe etter en bestemt skisse, uten at vi fikk se hverandres arbeid underveis. Dette er jo noe man også gjerne kan gjøre sammen med scrappevenner over nettet!

Vi valgte denne skissen som utgangspunkt, som du finner i Scrappelysts skissekatalog.

Og her er mitt resultatene fra utfordringen:

Jeg valgte også å følge skisse veldig nøye med tanke på at oppsettet er plassert på skrått, og i forhold til hvor jeg plasserte pynten min. Til å lage bakgrunnen min har jeg brukt vann, glimmer mist, stencil, modeling paste og stempel. Jeg har pyntet med chipboard fra Wycinanka, som forhandles gjennom Global Hobby og Kunst i Norge. Ellers har jeg brukt stempel fra Ali Edwards, svart sytråd, minibinders,  papirpynt, litt washi tape, metallpynt og buttons.


For å se Linda sitt resultat av utfordringen, klikk innom hennes herlig inspirerende blogg!

Jeg håper du fikk litt inspirasjon, og om du lager et papirprosjekt med skissen over så legg gjerne igjen en link i kommentarfeltet, jeg vil gjerne se din løsning av skissen :)

Kreative klemmer fra Kristine

1 kommentar:

  1. Så kjekt å se hvor forskjellig sidene deres ble. Men så flotte begge to. Liker veldig godt bakgunnene bak bildene og detaljene der. Og hvordan bildene blir "bundet sammen" med mist (?) og tråd :)

    SvarSlett

You might also like:

Related Posts with Thumbnails