onsdag 1. april 2015

HELLO

Hos Kreativ Scrapping er utfordringen denne mnd:

GULT ER KULT 

Dere kan lage hva dere vil så lenge det er et papirprosjekt og at vi tydelig kan se at dere har løst utfordringen vår. Det er lov å kombinere våre utfordringer med andre, så lenge du linker tilbake til oss og at bidraget ditt er nytt.


 Gult er jaggu kult! Og bildene av guttungen med ny kul frisyre bare ropte etter å bli puttet på denne layouten. Som noen kanskje vet scrapper jeg uten å vite hvilke bilder jeg skal bruke på det jeg lager. Dette fordi jeg låste meg så veldig til bildet når jeg hadde bildet klar på forhånd.
Nå bare lager jeg noe av fri fantasi, også finner jeg bilde når jeg nesten er helt ferdig :)
På denne layouten har jeg lekte meg med ulike medium på bakgrunnen min. Jeg har blandt annet brukt distress paint i fargene mustard seed og black sootStudio Calico sjablongene intertwined circles og chevronclear gessodylusions ink spray i fargen slate greyembossing paste og distress ink pad i fargen black soot. For å pynte layouten min har jeg brukt osteklutwashi tapepapirleire som jeg har stanset ut små stjerner i, metall klyperkakeserviett,chipboard 
fra wycinanka som KS er forhandler for og klistremerker fra simple stories.

♥♥♥

Jeg håper du fikk inspirasjon til å være kreativ :)
Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake ♥

2 kommentarer:

  1. Herlig gul LO og kul sveis!!

    SvarSlett
  2. Åå, denne Lo'en likte jeg knallgodt :) Du er en mester i å lage disse, Kristine!! Og med en slik sjarmør i huset, er det da noen sak??
    Fortsatt god påske og klem fra meg, Synnøve

    SvarSlett

You might also like:

Related Posts with Thumbnails