onsdag 9. april 2014

Uke 4 - DT KREATIV SCRPPING.NO

Heisann alle sammen!

I dag er denne project life siden ute på Kreativ Scrapping.no bloggen 
Jeg har laget flere PL sider enn denne, men dette er den første jeg har laget som design team medlem hos Kreativ Scrapping. Så det er ganske stas syns jeg :)

Uke 4 : Bildene denne uken er fra diverse turer til lekeplassen ;) Ikke en veldig spennende uke, men vi koste oss veldig mye med det lille vi fikk av snø i Bergen i år! hehe :) 

Til å lage denne ukens sider har jeg brukt plastlommer i design H og A fra Project Life. Alle kortene, både 4x6 " og 3x4 kortene, er fra mini kitet DEAR LISSY - POLKA DOT PARTY. Jeg har pyntet kortene med dots, Ali Edwart stemplerblondeserviettfjæralfa stickers og wood veneer figur. Kreativ Scrapping har inne lommer i mange forskjellige type design fra Project Life, og du finner de her. De har også et stort utvalg av produkter som du kan bruke til lomme scrapping, utvalget finner du her :)


Det jeg liker så godt med lomme scrapping er at man minnes de små hverdags øyeblikkene, og ikke bare de "store" hendelsene i løpet av ett år. Det er lettere å huske tilbake på hva som har skjedd og hva vi har gjort på. I tillegg får jeg scrappet flere bilder enn jeg hadde fått på en layout. Derfor er jeg helt hektet på lomme scrapping ;)Håper du vil besøke Kreativ Scrapping bloggen, og kanskje delta på utfordringen vi har gående der :)Vist ikke er jeg ganske sikker på at du vil finne masse inspirasjon blant alt det lekre og kreative som design teamet har laget :) 

Tusen takk for at du tittet og jeg håper du fikk litt inspirasjon til lomme scrapping :)
Ønsker dere alle en strålende dag


Klem fra Kristine

4 kommentarer:

 1. Takk for PL inspirasjon!! Jeg har kkurat startet og føler at det jeg gjør blir veeeeldig amatørmessig...

  SvarSlett
 2. Nyyydelig PL side, skikkelig flott stemning her ja :) Blir nesten litt fristet til å prøve jo ^^

  *klem*

  SvarSlett
 3. Så fin side med fine fargekombinasjoner :) Har ikke kommet så langt i mitt prosjekt enda, men legger vel ut etterhvert når jeg føler jeg har noe å vise, hehe.
  Men takk for inspirasjon :)

  SvarSlett
 4. superfin, liker virkelig fargene og hvordan du har plassert kort og bilder.

  SvarSlett

You might also like:

Related Posts with Thumbnails